Bemutatkozás

Társaságunk 2006-ban alakult. Az a cél vezérelte tevékenységünket, hogy segítségünkkel, filozófiánkkal hozzájáruljunk a közúti közlekedésbiztonság javításához, a kulturált közlekedés megszilárdulásához.

Ennek megfelelően számtalan kiadványt, oktatási anyagot, programtervet, tanulmányt készítettünk és terjesztettünk Magyarországon. A célközönség az általános iskolás kortól a senior korosztályig terjed, a korcsoportra és közlekedői csoportra leginkább jellemző kockázatokra épített szemléletformálás érdekében.

Országosan, több iskolai helyszínen megvalósított, gyakorlati foglalkoztató oktatást, közlekedésbiztonsági foglalkoztató programokat, rendezvényeket szerveztünk, bonyolítottunk le.

2016-ban tevékenységi körünket kiterjesztettük a vasúti közlekedés biztonságával összefüggő munkakört betöltő munkavállalók szakmai képzésének és továbbképzésének területére.

Ezt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel, ezen belül is a Közlekedésmérnöki és járműmérnöki Karral, továbbá a BME ITS Közlekedési és Járműrendszerek Nonprofit Zrt.-vel meglévő, példa értékű együttműködés teszi lehetővé.

Az eltelt idő alatt több sikeres képzést-, továbbképzést szerveztünk, illetve bonyolítottunk le.