Tisztelt Kolléga!

 

A KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. és a KTD Kft. nevében tisztelettel köszöntjük! Jelen digitális tananyag a Biztonságkritikus kommunikáció témakörét járja körbe.

Fontosnak tartjuk, hogy az időszakos oktatások részéve váljon a biztonságkritikus kommunikáció témaköre is. Ennek érdekében készítette el a KTD Kft. a Vasúti Képzési Módszertani Központ közreműködésével, az ÉKM Közlekedésbiztonsági Szervezet szakembereinek bevonásával ezt az oktatási anyagot.

A vasúti közlekedés biztonságos lebonyolításához elengedhetetlen, hogy az abban résztvevő szereplők kommunikáljanak egymással, egyrészt a gazdaságos vasútüzem megteremtése, másrészt annak biztonságos végrehajtása érdekében. Ezek a kommunikációs folyamatok sok esetben elegendő, ha a hétköznapi szokások szerint történnek, azonban sok esetben, különösen a végrehajtás során már szükségesek speciális eljárások, szabályok alkalmazása.

A tematika úgy épül fel, hogy a résztvevők a napi gyakorlatban alkalmazható ismeretekkel találkozzanak, és eligazodást kapjanak olyan kérdésekben, amelyekre eddig összefüggésében nem kaphattak választ.

Bízunk benne, hogy a KBSZ szakértőinek szakmai tudására és gyakorlati tapasztalatára épülő ismeretanyag hasznos lesz az Ön számára, és az új információk hozzájárulnak a munkájának, tevékenységének biztonságosabb és eredményesebb ellátásához!

A biztonságkritikus kommunikáció témája egy előadásban, de több szakaszra szétválasztva kerül feldolgozásra. Az egyes szakaszok végén egy egyszerű kérdésre történő helyes választ követően léphet tovább.

Sikeres továbbképzést kívánunk!


Információ

Képzés időpontja: 

A regisztráció és a bejelentkezési adatok birtokában 2022.12.31-ig  biztosítjuk a hozzáférést a digitális oktatási anyaghoz.

Jelentkezés módja: 
A KTI Vasúti Képzési Módszertani Központ továbbképzésén résztvevők kaphatnak hozzáférést. A bejelentkezéshez az adatokat a VKMK küldi ki, a belépés a hozzáférési adatok ismeretében a KTD Kft. felületén keresztül lehetséges.